Blogg

Finalist i Vixen Blog Awards!

Ble positivt overrasket da jeg sjekket mailen i går! Bloggen til anh og meg har gått til sisterunden i Vixen Blog Awards! Hadde aldri trodd det, siden bloggene i samme kategori er bedre og større enn vår, som Hanneli og The Giant. Vi kommer nok ikke til å vinne denne runden/kategorien, men det er en ære bare det å bli nominert!

Blir utrolig takknemlig om dere tar dere tid til å stemme på oss! 


trykk på bildet for å stemme

Tusen, tusen takk!

Vil dere stemme? (hihi)
- Anh og Tran 

Vi er tilbake!

Heihei dere!
Unnskyld for den brå pausen som plutselig fant sted, men begge var utrolig slitne og skolearbeidet bare hopet seg opp. Denne uken har jeg fem prøver jeg burde gjøre det bra på, men imorgen begynner vi å blogge normalt igjen! 

Idag fant Tran ut av bloggen vår var nomiert i Vixen blog awards! Det er helt utrolig, i og med at vi ikke har blogget på lenge, og leserantallet vårt er ikke det største. Menmen, jeg er utrolig takknemlig for dere som nominerte oss, og utrolig takknemlig om dere vil stemme her. Dere er virkelig best, altså!

Imorgen kommer meg og Tran innom med nye outfits og slikt, så gled dere! Så håper jeg vi snakkes snart og ofte. :) 


kilde her
Jeg er helt tom for bilder (låner pcn til søsteren min siden min ble ødelagt igår) så jeg slenger inn et bilde av favorittmodellen!

Ville blitt utrolig takknemlig om dere stemte!

Har dere masse skolearbeid?

- Anh

 

Fashioncircus

Fashioncircus er en blogg som for det meste kommer til å handle om mote i Bergen. Anh (15) og Tran (17) kommer til å skrive denne bloggen, og vi kommer til å gå rundt i Bergen by og se etter personer med god og unik stil. De vil da havne på bloggen, med eventuelt navn, bloggadresse, og alder (om de ønsker og tillater det), og selvfølgelig antrekket de hadde på seg den dagen.

Bloggen kommer derfor til å ha lite tekst, og mye bilder. Dette er da et nytt "prosjekt" vi har tenkt mye på, og vi er spente på hvordan dette går!

Anh:

Tran:


Hvordan hørtes det ut?
Vil dere følge bloggen vår? 

Follow my blog with Bloglovin
Fashioncircus

Fashioncircus

18, Bergen

To jenter fra Bergen som interesserer seg for mote, og går rundt i Bergen by på jakt etter personer med unik, spennende og god stil. Kontakt oss på fashioncircusepost@hotmail.com
---
Two girls from Bergen who are interested in fashion, and take photos of people with unique, exciting and nice style.

Kategorier

Arkiv

hits